Item toegevoegd aan winkelwagentje!!

Naar winkelwagentje

Korte Agenda

zaterdag 25 februari - Apeldoorn

Stichting Muziek voor elkaar

t.b.v. Stichting Ambulancewens

zondag 26 maart - Nijkerk

Ouderendienst

donderdag 30 maart - Bunschoten

Passie- en Paasconcert

Volledige agenda

Kort nieuws

Jubilarissen en afscheid

Tijdens de ledenvergadering op 27 februari 2020 werden de volgende zangers door voorzitter Henk Riggelink gehuldigd:

- Teunis van Dasselaar, 40 jaar koorlid, gouden speld

- Eib Bouw, 25 jaar koorlid, zilveren speld

De dames van de jubilarissen ontvingen uit de hand van de voorzitter een prachtige bos bloemen.

Anton Krijkamp nam na 42 jaar penningmeesterschap afscheid van het bestuur.

Na toespraken en cadeaus van voorzitter Henk Riggelink en dirigent Martin Mans, volgde er een lang waarderend applaus van het bestuur en koorleden.

Tot nieuwe penningmeester is gekozen: Aalt Vreekamp.

Verenigingen en stichtingen voerden campagne om zoveel mogelijk stemmen te werven voor hun eigen club. Leden van Rabobank Randmeren konden in oktober stemmen op hun favoriete clubs. En dat gebeurde massaal.

Het Christelijk Streekmannenkoor NW-Veluwe, Nijkerk mocht in de personen Evert Timmers en John Petersen het mooie bedrag van € 551,40 in ontvangst nemen.

Alle stemmers namens het Streekmannenkoor: HARTELIJK DANK VOOR UW STEM !

Eindelijk was het dan zover. Op donderdagavond 3 oktober werd er door onze voorzitter na de repetitie de nieuwe CD met als prachtige titel “Vrede van Boven” overhandigd aan de heer G. van den Tweel. Hij vond het een eer om de 1e CD overhandigd te krijgen en vertelde dat hij, ondanks zijn drukke leven, graag even tijd vrij had gemaakt om de CD in ontvangst te nemen.

Nadat ook Martin Mans de CD overhandigd had gekregen en het een en ander had verteld over het ontstaan van de CD, kwam als verassing Jaco van Houselt (STH-Records) ook nog even langs om in de feestvreugde te delen.

Nadat we 2 nummers van de CD hadden gezongen werd de avond afgesloten met een hapje en een drankje.